Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdetektől kezdve

 

Sziasztok!

Ez egy történet lesz amellyt több személy fog elmesélni saját szempontjábol. A történethez úgy tudsz dönteni, hogy mi legyen a folytatás, hogy erre az e-mail címre elküldöd a folytatást amit te gondolsz:afarkasok@citromail.hu . Kezdődjék hát a történet! A történetet a farkasok saját szemszögéből is szemügyre vehetjük itt: http://thewolf.hupont.hu/

Sziasztok! Tájékoztatlak titeket, hogy egy kis ideig abbamarad a folytatás. De nyugodjatok meg csak pár napról lehet szó. Mivel a másik honlap szerkesztésével is fáradoznom kell és le vagyok maradva. Megértéseteket köszö- nöm.

1.

Kezdetektől kezdve

 

blackwolf.jpg

-Minden azon anapon kezdődött amikor a falkával elmentünk vadászni. Ekkor még csakk 1 és fél éves hím voltam. Az erdő szokatlanul csendes volt. Semmi zaj, egy ág sem reccsent. Ekkor megláttunk egy fahér farkast a területünkön. A dominánsabb hímek mind üldözőbe vették.A nőstények a kölykökre, pontosabban rám és a testvéreimre vigyáztak. De megjelent egy ember.Mindenki futott ahogyan tudott, de a vadász utolérte őket. Senki sem élte túl. Én voltam az eggyetlen. Ekkor viszont megpillantottam a fehér farkas aki továbbra is futott. Példát vettem tőle mert most engem kezdtek üldözni.

whitwwolf.jpg

-Vidám napnak tűnt a mai nap. Gondoltam elmegyek az emberek falujába bárányárt. Mikor odaértem észrevett az ember aki rám uszította a kutyákat és ő maga pedig puskával jött utánnam. Befutottam az erdőbe azt remélve, hogy elvesztik a szagomat a kutyák, de nem így történt. Ekkor viszont megpillantottam egy másik falkát. Őket is megtámadta az ember. Én meg csak futotam tovább és akkor megálltam és visszanéztem. A kutyák már nem engem üldöztek hanem azt a fiatal fekete farkast. Szerencsére megmenekült. Késöbb azonban visszatértem a helyre ahol őt láttam és láttam, hogy az egész falka meghalt kivéve őt.

blackwolf.jpg

-Nemsokára már 2 éves voltam, érett arra, hogy saját falkám legyen. A tavasz érkeztével elkezdtem járni a területeket és jelölni a sajátom. Ekkor megpillantottam egy farkast. Ő volt az. Ő volt az!!! Aki a falkám halálát okozta!

whitwwolf.jpg

-Megláttam azt a farkast akinek nem rég történt a falkájának a balesete. Megijedtem. Odaugrodt és morgott rám.

blackwolf.jpg

-Nem tehedtem mést mind hogy megmutatom neki, hogy én vagyok a főnök. Mérges voltam. Elöntött a düh és nem tudtam uralkodni magamon. Morogtam, kihívoan néztem.

whitwwolf.jpg

-A hódolatomat mutatva és azt, hogy én nem akarok semmi bajt lefeküdtem a földre és nyüszítettem. Reméltem nem fog bántani.

blackwolf.jpg

-Megadta magát. Nincsen mit tenni az igazség szerint nem bánthatom. Szagmintát vettem tőle amikor megtudtam hogy ő nőstény. Elkezdtem csóválni a farkam. Mindent felejtetett velem.

whitwwolf.jpg

-Mindha megbolondult volna. Ezért én is szagmintát vettem tőle. Hím vol.Két idegen találkozásán ez várható volt. Mindha régről ismernénk egymást. Ekkor bemutatkoztam.
Az én nevem Sziszi.

blackwolf.jpg

-Sziszi egy szép hófehér nőstény volt. Én is bemutatkoztam.
Én Agyar vagyok.
Megcsóváltam egy kissé a farkamat mikor magamhoz tértem a meglepetségből és ezzel jelesztem neki, hogy szívesen látom a falkámban.

whitwwolf.jpg

-Elfogadtam a kérését.

-Attófogvfalkatársavoltunk!

 

 

 

2.

Újabb tag a láthatáron

brown.jpg

-Körülnézek, hátha találok valamilyen jó kaját. És talán találkozok farkassal akihez csatlakozhatok. Látok egy falkát! Talán befogadnak.

agrywwwww.jpg

-Te innen elmész! Nem látunk szívesen a terítoriumunkban! Kotródj innen csavargó!

brown.jpg

-Nekem sem kellett több. Egyből menekültem. Sokáig nem találtam magamnak otthont és mindenki úgy fogadott mint ez a falka.

blackwolf.jpg

-Mennyünk keresni magunknak saját territoriumot és falkatársakat. Még búvóhelyet is kell keresnünk. Így nem lehet megélni. Mindenhonnan elkergetnek, az ember üldöz, nincs élelmünk. El kell mennünk.

whitwwolf.jpg

-Épp hogy csatlakoztam máris el kell mennünk? Innen nem küldenek el. Legyen ez a mi helyünk. Barlangból faoduból is sok van de készíthetünk sajátot. Falkatagot pedig biztosan találunk. Nem mi vagyunk itt az eggyetlen farkasok.

brown.jpg

-Nolám! Mit látnak szemeim. Egy fiatal hím és egy nőstény. Oda lopakodok hozzzájuk és lecsapok...

blackwolf.jpg

-Rendben. Itt nehezen fogunk megélni de ha itt jó nekünk akkor maradjunk itt. Menjünk élelem után kutatni.

brown.jpg

-Jól hallottam? Élelmet mondott? Inkább megvárom még megszerzik és rájuk ilyesztek.

blackwolf.jpg

-Ez a szarvas egy ínyencség. El sem hiszem, hogy megtaláltuk és mindjárt megehetjük. 
Az meg ki? Egy másik farkas?

whitwwolf.jpg

-Ott is van egy a dombnál. Ja nem az a fáknál nemm az erdőnél is ... Ez egy falka farkas? Úgy látom, hogy ez a territórium foglalt. Mennünk kell.

 

Nem mentek sehováá! Grrrrrrr!

 

blackwolf.jpg

-Ez támadni fog!

whitwwolf.jpg

-Te sem támadtál!

blackwolf.jpg

-Az most más!

whitwwolf.jpg

-Nem más. Ugyan az csak több farkassal. Meg kell adnunk magunkat. Megmenekülni nem tudunk. Ne is próbálkozz.

brown.jpg

-Ijedeznek a kicsikék? Nyugi csak én vagyok egyedül. Jól bedőltetek a tréfának.

blackwolf.jpg

-Én nem ijedeztem. A nőstény volt az.

brown.jpg

-Jól hallottam nőstény? Ti egy falka vagytok? Szívesen csatlakoznék ha megengeditek.

blackwolf.jpg

-NEM!!! Nem leszel alfahím az én vagyok a nőstény pedig az enyém és nem akarlak valami rossz húzáson kapni!

whitwwolf.jpg

-Természetesen jöhetsz.

blackwolf.jpg

-Mi??? Nem!

whitwwolf.jpg

-Te mondtad, hogy kéne falkatárs. És most ő az egyetlen. Egy falka nem állhat egyetlen hímből és nőstényekből.Ki vadászna ha kölykök lennének?

blackwolf.jpg

-De őt nem engedem be!

whitwwolf.jpg

-Gyere csak majd megbékél veled. Most csak azért harapós mert nem kapta el a zsákmázyát.

brown.jpg

-Köszi. Mindent megteszek az érdeke... vagyis a falka érdekében.

blackwolf.jpg

-Még figyellek. Ne hidd hogy ennyivel megúsztad! Mi a neved?

brown.jpg

-Káin.

   Éígletfalkának útagja   

 

 

 

 

3.

Új hajal kezdete

 

blackwolf.jpg

-Áúúúúúúúúúúú

whitwwolf.jpg

-Áúúúúúúúúúúúú

brown.jpg

-Áúúúúúúúúúúú

blackwolf.jpg

-Indulunk!

whitwwolf.jpg

-Áúúúúúúúúúúúúú Ott van!

brown.jpg

-Elkaptam!
Megvan...megvan...megvan...

A vadászat egy falkával különleges. Mindha nem lennék önmagam. A falkai élet és a társak a tét.

blackwolf.jpg

-Hülyeségeket beszélsz! A falkai élet...

whitwwolf.jpg

-Ne morogj már anyit! Tudod hogy csakk akkor dobhatod ki ha árul. Magától nem megy el.

blackwolf.jpg

-Igen azt én is tudom. S amint láttam, hogy hitetlenkedve néz rám bólintottam és csóváltam a farkam azt jelez ve, hogy értem.

whitwwolf.jpg

-Nem hiszek neki. Álmos voltam ezért elmentem aludni. De elötte mág hátranéztem a két falkatársamra azt jelezve, hogy ne "öljék" meg egymást. Kis idő múlva morgást hallottam ezért kimentem. Hát eggyik a másikat marcankolja. Ezért közéjük ugrottam. És rossz húzás volt.

blackwolf.jpg

-Amint elment én odafordultam Káinhoz. Morogtam ezzel jelezve, hogy nem kívánom a társaságát. De mikor menni készült megelőztem ezzel jelezve, hogy akarok tőle valamit. Morogtam és vicsorítottam azt jelezve, hogy most minden el fog dőlni. A nagy kérdés arról, hogy ki legyen az alfa. Én támadtam elösszőr.De ekkor megtörtént a baj. Sziszi megsebesült.

brown.jpg

-Csendes kis hajnal volt. Minden nyugodt. Ekkor a nőstény el akart menni valahova. Én utánna akartam menni elkisérni, de Agyar figyelmeztetett, hogy beszélni akar velem. Biccentettem ezzel jelezve, hogy értettem.Amint elment elklezdett morogni. Gondoltam, hogy valami bajba keveredtem. Megpróbáltam elmenni, de ekkor odaugrott, vicsorgott és megértettem, hogy ez az alfaságról szól. Felvettem a harcot. Amikor támadtam megláttam Sziszit és rosszul irányítottam. Sziszit találta el a támadás. Furdalt a lelkiismeret. Nem mehetett el, hiszen ő tartotta fenn ezt az egész falkát.

female.jpg

-Hallottam egy ijesztő vonyítást.Vérfagyasztó volt. Mintha valakit megtámadtak volna.Ránéztem a társamra akit a legkedvesebbnek tartottam az egész világon.Hiszen ő gonoskodik rólunk. És megcsóváltam a farkam, így értette, hogy én meg szeretném tudni mi volt ez a hang.

nnnnnnooo.jpg

-Hallottam egy hangos vonyítást amikor Diláylával egymásra néztünk. Tudtam, hogy fel akarja keresni ezt a helyet. Nekem kellett ellátni mindkettőnket. De arről fújt a szél és abban reménykedtem, hogy talán megérzünk valamit. Ezért biccentettem ezzel jelezvén hogy elmehetünk.Megvédenem őt mivel én voltam az idősebb testvér.

female.jpg

-Megengette!

blackwolf.jpg

-Ránéztem Káinra és morogtam. Akkora volt bennem a düh, hogy úgy éreztem MEGFOLYTOM!

4.

Az árulás

whitwwolf.jpg

-Mikor felébredtem akkor homályosan láttam ezért azt hittem hogy csak képzelődök mert 4 farkast láttam. DE mikor kiélesült a látásom a fűben egy réten találtam magam 4 farkas között akik várták, hogy nyíljon már ki a szemem. Meglepődtem a két új farkas láttán. Nem tudtam kik ők amíg el nem mesélték nekem az egész történetet. Az oldalam nagyon sajgott és nem emlékeztem, hogy miért. De boldok voltam, hogy már mindenki jól van. Elmentünk vadászni, de én nem vadászhattam. Amikor...

brown.jpg

-Nagy bűntudatom volt. a percek napoknak tűntek. De én nem mentem el Sziszi mellől. Ekkor megjelent két nőstény. Az egyik Diláylá a másik pedig Szesszi volt.-de többre nem figyeltem.pár "nappal" késöbb pedig Sziszi kinyitotta a szemét.Nagyon megörültünk. Semmire sem emlékezett, de boldognak tűnt és én örültem.Elmentünk vadászi csak Sziszi nem vadászhatott. Az őrhelyem kozel volt hozzá.Ezért...

blackwolf.jpg

-A percek óráknak sőt napoknak tűntek. Megjelent két nőstény azzal az indoggal, hogy a hangot keresik. Diláylá és Szesszi egyedül éltek nem volt falkájuk. Gondoltam be fogadhatnánk őket. De elöbb Szisziről kellett gondoskodni.Mikorra reggel lett kinyitotta a szemét, de nagyon erőtlennek tűnt. Pár percel késöbb pedig már teljesen jól volt, csak az emlékezetével volt gond.Minden elmeséltünk neki amire csak emlékeztünk, de nem nagyon hette el , hogy bántottuk őt. Pár órával késöbb elmentünk zsákmányért. A lányokkal eggyütt. Sziszinek mondtam, hogy ő csak figyeljen és ne vadásszon. Káin őrhelye elég közel volt hozzá ezért aggódtam, de tudtam, hogy semmi baj nem lesz. Csakhogy aztán...

brown.jpg

-Hatalmas hibát követtem el. Az egész akkor kedődött, amikor vadászni mentünk. Amikor eldölt, hogy Agyar lesz az alfa elmentük vadászni, de Sziszi nem vadászhatott. Az én támadási helyem közlvolt hozzá. Ezért gondoltam, megnézem, hogy van. Nem az a helyzet mint amire gondoltok.Nem árultam el a falkámat.Bár eredetileg talán... Nem! Semmi... Szóval amíg én elbóbiskoltam addig a többiek elkezdték a vadásatot. Mivel az én feladatom volt a terelés a préda elment. DE a rossz irányba. Ez is az én saram volt megkaptam érte a magamét.

blackwolf.jpg

-Falkaáruló! Mit műveltél?! Elárulsz minket! Te korcs! Hogy merészeled..

whitwwolf.jpg

-Nem történt semmi. Csak érdeklődött..

blackwolf.jpg

-Hogy nem kell e valahogy kimentei őt! Nem vigyázhatsz rá örökké! Ő is farkas és egy falka tagja! Tanulja meg megvédeni magát!
Indulás haza!

brown.jpg

-Kellett nekem elveszteni a felyem :(.

blackwolf.jpg

-Veled még beszédem lesz!

brown.jpg

-Ekkor indultunk vissza.Nagy bűntudatom volt.Féltem, mi lesz az a beszélgetés? Ekkor megjelent Agyar és minden elsötétült.

blackwolf.jpg

-Dühös voltam. Nem hallgattam az eszemre. ÉS akkor mikor megláttam elöntött az indulat. Sziszit is megsértettem. És most megtámadtam őt.

 

5.

Tatonka relytéje

blackwolf.jpg

-Itt kell hagynunk. Nem akarom, hogy a falkámba legyen.

whitwwolf.jpg

-De nem árulta el a falkádat. Hiszen te vagy az alfa. Ő nem csinált semmit. Érdeklődött, hogy jól vagyok e. Ekkor jött a csorda. Ő megpróbált visszamanni a helyére, de túl késő volt. Nem akart semmi bajt.

blackwolf.jpg

-Igen de...

puppyyyyyyyy.jpg
-Hűűűűű.Hűűűűűűűűű.H

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.